Over ons

Carré Karton B.V. is opgericht in het jaar 1996, als zusteronderneming van de Eerste Nederlandse Rondkartonnagefabriek.

De Eerste Nederlandse Rondkartonnagefabriek (ENR) heeft reeds decennialang ervaring in het produceren van ronde kartonnen kokers, ronde vaten en haspels. Een logisch gevolg voor een zeer ervaren papierverwerkend bedrijf, was het starten van een nieuwe onderneming met een innoverend product. Zo is Carré Karton geboren!

De filosofie van het product: kostenbesparend en milieuvriendelijk tegelijk, dragen wij uit in de wereld. Dat het een succesvol product en concept is blijkt wel uit het feit dat we in 2012 een 2e nieuwe volledig geautomatiseerde productielijn in gebruik hebben genomen.

Naast het milieu zijn ook alle andere MVO-thema’s bij ons uiterst belangrijk. Om ons te conformeren aan deze thema’s hebben wij een zelfverklaring geschreven en gepubliceerd naar de norm ISO 26000. Wij zijn trots op onze reeds behaalde doelstellingen en zijn ambitieus om telkens weer stappen voorwaarts te maken in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Onderstaand treft U onze zelfverklaring en referentiematrix aan:
ISO 26000 zelfverklaring
ISO 26000 referentiematrix

Carré Karton biedt de oplossing voor Uw bedrijf en het milieu!

Neem contact op

Phone +31 78 673 4333

Adresgegevens

Postbus 5222
3295 ZG 's-Gravendeel
Nederland

© 2023 Carré Karton. Alle rechten voorbehouden.